Nuri Lladó, ThermomixNuri Lladó, Thermomix ®

Llibre de receptes de cuina, dirigit a tothom que vulgui treure el màxim profit al Thermomix ®, presentades de forma racional per fer que el treball a  la cuina sigui una cosa fàcil.

L'ús racional d'una màquina que ajuda a la cuina

Nuri Lladó, seguint en la línia del seu primer llibre de cuina (Nuri Lladó, Receptes 1 – 4a. Edició) desitja que aquest nou llibre serveixi per fer menys feixuga la vida culinària. Tot el treball que es fa a la cuina, per gaudir d'uns plats als quals de petits ja estem acostumats i amb un alt grau de satisfacció gastronòmica.

En aquest recull, Nuri Lladó ha analitzat, elaborat, contrastat i provat amb molta cura totes les receptes per adequar-les al Thermomix ®.

Aquest llibre té dos objectius, recollir unes receptes que sovint fem a casa, que formen part de la cuina tradicional, però que ha vegades per manca de temps hem deixat de fer, i presentar-les de manera racional, per tal que la part de la recepta que es fa amb l'ajut de Thermomix ® no sigui complicada.

Aquest nou llibre Nuri Lladó, Thermomix ® té com a objectiu principal donar a conèixer les possibilitats d'aquest excepcional ajudant de cuina a l'hora de preparar receptes per els àpats de cada dia i també per a les grans festes.

Convençuda que "Aprendre a cuinar és la única teràpia que es pot menjar", Nuri Lladó presenta un recull de receptes de cuina que durant els anys ha fet servir i experimentat, amb les quals anima a la gent, de totes les edats i condicions, a endinsar-se en el món de la cuina.

Altres Llibres

Nuri Lladó, Receptes 1
Nuri Lladó, Receptes 1 Nuri Lladó, Receptes 2 Nuri Lladó, La cuina de festa

Consulti on comprar aquests llibres a l'apartat de Llibreries