Nuri Lladó, Receptes 2Nuri Lladó, Receptes 2

Segon llibre, de Nuri Lladó, amb receptes de cuina dirigit a tothom que vulgui aprendre a cuinar sense massa complicacions

Aprendre a cuinar és l'única teràpia que es pot menjar

La Nuri Lladó després de molts anys d 'ensenyar a cuinar va publicar un primer llibre, amb el títol "Nuri Lladó, receptes" on es recull tot un plegat de receptes que creu són adients per endinsar-se en el món de la cuina.

"Nuri Lladó, receptes 2", és un segon volum on es presenta un nou recull que no és ni innovador, ni d'autor, ni complicat, ni sofisticat, son receptes d'allò més normal, fins i tot algunes d'elles clàssiques i possiblement molt conegudes.

Això sí, la Nuri ha analitzat, elaborat, contrastat i provat amb molta cura totes les receptes.

La originalitat rau, doncs, en el toc personal que la Nuri ha donat a totes i cada una de les receptes, adient a les necessitats actuals i a una cuina ben feta.

Una cuina sense pretensions però que fa gaudir als qui la practiquen i/o la degusten.

A la seva facilitat per la docència en el camp de la cuina, cal afegir-hi el criteri de mestressa de casa.

Dues activitats que es complementen i fan veure la cuina des de una òptica diferent, que la converteixen en una cosa útil, practica i a fi de comptes interessant per l'economia domèstica.

De totes maneres l'objectiu principal d'aquest llibre és animar a la gent, de totes les edats i condicions a aprendre a cuinar. La cosa s'ho val.

Altres Llibres

Nuri Lladó, Receptes 1
Nuri Lladó, Receptes 1 Nuri Lladó, Thermomix Nuri Lladó, La cuina de festa

Consulti on comprar aquests llibres a l'apartat de Llibreries