Vol comprar un Thermomix TM5 ?        + Info

 

Cursos de Cuina amb Thermomix

2016 - 2017

 

Es imprescindible fer la inscripció com més aviat millor, per tal de  evitar l'excés de participants o en cas contrari la cancel·lació del curs.

Els cursos son gratuïts durant 12 mesos, a partir de la data del contracte, per tots els clients que ens han comprat un Thermomix.

Els nostres clients que ens han comprat el Thermomix fa més de dotze mesos, i que vulguin assistir a les classes la quota (que poden pagar el dia de la classe) es de 3,00 €.

Qualsevol alumne que ens faciliti un contacte tindrà els cursos de Thermomix d'un any lectiu gratuïts.

Si us interessa dominar el funcionament del vostre Thermomix, els nostres cursos estan preparats per tal que tothom aconsegueixi cuinar amb facilitat i satisfacció, plats actuals o de tota la vida respectant les bases de la cuina tradicional.

A cada classe es preparen de dos a tres plats segons la temàtica del curs. Un cop s'han elaborat, els alumnes els tasten, per comprovar el resultat final de la classe.

Als assistents els hi lliurem les receptes de cada plat del dia

 

Cursos Thermomix

Sorry, no events.

Nuri Lladó, Thermomix ®

Llibre de receptes de cuina, dirigit a tothom que vulgui treure el màxim profit al seu robot, presentades de forma racional per fer que el treball a  la cuina sigui una cosa fàcil.

L'ús racional d'una màquina que ajuda a la cuina

Nuri Lladó, seguint en la línia del seu primer llibre de cuina (Nuri Lladó, Receptes 1  (4a. Edició) desitja que aquest nou llibre serveixi per fer menys feixuga la vida culinària. Tot el treball que es fa a la cuina, per gaudir d'uns plats als quals de petits ja estem acostumats i amb un alt grau de satisfacció gastronòmica.

En aquest recull, Nuri Lladó ha analitzat, elaborat, contrastat i provat amb molta cura totes les receptes per adequar-les al seu robot.

Aquest llibre té dos objectius, recollir unes receptes que sovint fem a casa, que formen part de la cuina tradicional, però que ha vegades per manca de temps hem deixat de fer, i presentar-les de manera racional, per tal que la part de la recepta que es fa amb l'ajut del robot no sigui complicada.

Aquest nou llibre Nuri Lladó, té com a objectiu principal donar a conèixer les possibilitats d'aquest excepcional ajudant de cuina a l'hora de preparar receptes per els àpats de cada dia i també per a les grans festes.

Convençuda que "Aprendre a cuinar és la única teràpia que es pot menjar", Nuri Lladó presenta un recull de receptes de cuina que durant els anys ha fet servir i experimentat, amb les quals anima a la gent, de totes les edats i condicions, a endinsar-se en el món de la cuina.