classes_de_cuina_a_mida

Classes de Cuina a Mida

Comparteix

Si sou o tens un grup de persones, ja sigui amics, família, empresa, un gremi concret, ensenyament, etc… i vols que la Nuri Lladó us faci unes Classes de Cuina a Mida no dubtis en contactar-nos.

A l’Aula de Cuina també fem Classes de Cuina personalitzades. Hi tenim una alta flexibilitat horaria, adaptació a les necessitats i gustos, gran varietat de continguts i també per a tot tipus de nivells

La seva llarga trajectòria l’avala per poder tractar una gran varietat de receptes i temàtiques per poder fer una gran quantitat de classes de cuina a mida. Ja sigui de 1 o vàries sessions, tant per oci com per professionals. El nivell nivell pedagogic de la Nuri Lladó esta demostrat amb més de 30 anys de carrera professional.

PRESENCIAL i/o ONLINE

A més, ara, també podem fer les classes de cuina a mida tant de forma PRESENCIALS com ONLINE. Això pot facilitar molt més la participació en casos d’empresa o de formacions.

Demana’ns informació de les classes de cuina a mida

Si necessiteu més informació no dubtis a contactar-nos ja sigui per Classes de cuina. La Nuri Lladó t’atendrà personalment. Pots escriure per qualsevol qüestió al seu mail nurillado@nurillado.com o trucar-nos al 678 65 33 86 també per Whatsapp

O omplir el següent formulari    Comparteix