Llibreters

Benvolgut llibreter:

Ens dirigim a vostè per comunicar-li que hem creat un servei comercial i de distribució per subministrar els nostres llibres de cuina, que portem editant des de 2004, a les millors llibreries de Catalunya, País Valencià i les Illes.

Volem recuperar la relació amb tots els llibreters que havíeu posat la confiança en els nostres llibres de cuina.

També pot ser que no coneguéssiu les nostres publicacions, sens dubte per manca de gestió de la distribuïdora a la qual varem confiar i que malauradament ens ha desconnectat totalment dels professionals llibreters.

La nova distribuïdora

Gestió Comercial: En principi fem dues visites als llibreters, una passat l’estiu, abans de les festes de Nadal i una altre el febrer per preparar Sant Jordi, doncs les properes novetats sortiran per l’època Nadal/Reis o bé per Sant Jordi. Tot i que no faltarà en cap moment el contacte via telèfon o correu electrònic.

Llibres en dipòsit: Totes les comandes, es serveixen en dipòsit, a no ser que el client vulgui un tracte diferent, i ajustades a les necessitats de cada llibreria i d’acord amb el responsable de les relacions amb els proveïdors.

A mida que hi hagi reposicions els hi facturarem els exemplars venuts.

La logística: La tramesa de les comandes es responsabilitat de l’empresa NACEX del grup Envialia.

La nostra relació amb els llibreters

Des d’ara implantem una gestió àgil que faciliti la feina als llibreters i que no tinguin que estar pendents de les devolucions.

Volem conèixer i tenir un tracte personal amb els llibreters.

També us proposem la possibilitat de programar presentacions dels llibres, fins i tot acompanyades d’un demostració de cuina.

La bona relació que mantenim amb els mitjans de comunicació ens permet fer accions puntuals per donar a conèixer tots els actes relacionats amb els llibres que actualment tenim editats i les noves edicions que tenim en perspectiva.

Promoció de les llibreries on venen els nostres llibres

A la web nurillado.com, hi promocionem els llibres (però no venem per Internet) i en l’apartat “Llibreries” hi ha les llibreries de cada província de Catalunya on es poden comprar els llibres de cuina de la Nuri Lladó.

Les comandes es poden fer de la següent manera: Per correu electrònic: llibres@nurillado.com

Per telèfon: 704 100 528

Mitjançant el formulari de contacte de la web: nurillado.co