Nuri Lladó – Sobre mi

Comparteix

nuri_llado_perfil_xarxes

Nuri Lladó és professora de cuina i autora de llibres de Receptes de Cuina i per cuinar amb Thermomix.

A començament del mes d’octubre de l’any 2000, la Nuri Lladó inaugurà l’Aula de Cuina que porta el seu nom, a Girona, per tal de continuar desenvolupant la seva tasca docent, iniciada l’any 1988, i poder oferir una formació de qualitat.

Convençuda que aprendre a cuinar és l’única teràpia que es pot menjar, la Nuri Lladó alterna les classes de cuina amb la publicació de llibres, on presenta un recull de receptes de cuina que durant els anys ha fet servir i amb el qual experimentat. Amb aquestes receptes anima la gent, de totes les edats i condicions, a endinsar-se en el món de la cuina.

Des de 1986 fins a 2001, Nuri Lladó fou responsable del receptari de la revista Girona Gastronòmica

També és autora de les fitxes-recepta de cuina del Diari de Girona (1993).

Col·laborà en la preparació de receptes per a Vedella Bencriada.

Nuri Lladó imparteix cursets des de 1986 de cuina en diferents municipis de les comarques gironines, per encàrrec dels ajuntaments o agrupacions culturals i/o altres entitats.

Ha dirigit cursos de cuina per a la iniciació en el món laboral i també de reciclatge professional.

Ha participat en diferents congressos de cuina, fòrums gastronòmics i seminaris culinaris.

Col·laborà intensament en l’organització del I Fòrum Culinari Pirineu – Mediterrània (Figueres 1995).

El restaurant Rekondo de Sant Sebastià i el Restaurant Leonce de Florensac (França) han estat dos dels llocs on la Nuri Lladó ha fet pràctiques de cuina basca i francesa.

Nuri Lladó i Besalú va començar la seva formació culinària amb els professors Montserrat Seguí (Cuinar és fàcil) i Josep Lladonosa i Giró (Escola Rupert de Nola).


Comparteix